SugarCRM voor sales

Binnen sales ben je continu bezig met het opbouwen van langdurige klantrelaties. Ook ben je bezig met het ontwikkelen van verkoopkansen bij nieuwe en bestaande klanten. Om bestaande en potentiële klanten optimaal te kunnen bedienen, is het gebruik van data essentieel. SugarCRM faciliteert een interactief platform waarin klantdata eenvoudig kan worden opgeslagen. Door gebruik te maken van persoonlijke tools en dashboards kan jouw organisatie sales optimaliseren.

sugar op tablet 550x170
sugarcrm sales 2 535x285

360° klantbeeld
Goed accountmanagement begint bij accurate gegevens en overzicht. SugarCRM maakt het mogelijk om een 360° inzicht te krijgen in jouw klantenkring. Doordat de gehele klanthistorie altijd en overal beschikbaar is, weet iedereen binnen de salesafdeling wat de actuele status is omtrent prospects, leads en klanten. Klantinformatie zit niet langer in het hoofd van medewerkers, maar ligt veilig geborgen op één centrale locatie. Doordat SugarCRM de mogelijkheid biedt om prioriteiten toe te kennen aan personen en opportunities, worden verkoopactiviteiten efficiënter en effectiever. Business Intelligence (BI) en uitgebreide rapportagemogelijkheden ondersteunen bij het analyseren van informatie en nemen van beslissingen.

Werken zoals jij dat wilt
Een eenduidige werkwijze binnen jouw organisatie is niet langer een utopie. SugarCRM stelt organisaties in staat om processen te standaardiseren en automatiseren naar wens. Standaard procedures worden automatisch uitgevoerd. Hierdoor wordt door iedereen in jouw organisatie dezelfde werkwijze gehanteerd en worden terugkerende, tijdsintensieve handelingen tot een minimum gebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beheren van (aflopende) contracten, inrichten van workflows en creëren van templates.

sugarcrm sales 3 535x210
sugarcrm sales 4 535x310

Slimme integratie met andere systemen
Acuity heeft als partner van SugarCRM diverse koppelingen tot stand gebracht met gangbare systemen. Deze koppelingen zorgen voor geautomatiseerde en geïntegreerde processen. Bovendien brengt dit efficiëntie en dataverrijking binnen handbereik. Daarnaast kunnen wij SugarCRM koppelen aan jouw huidige systemen.

Eenvoud is goud
Bij SugarCRM staat gebruikersgemak centraal. Werken met SugarCRM is eenvoudig en intuïtief. Wij begrijpen dat informatie, voor een succesvolle salespersoon, altijd en overal beschikbaar moet zijn. Daarom is SugarCRM, zowel on- als offline, beschikbaar op mobiele devices.