Metadata and Analytics

Actions
Loading...
Acuity Social Business

De mens met al zijn of haar talenten centraal stellen.

Van harte welkom op onze website. Met deze site willen we graag helder maken wat Acuity xpt op het gebied van Social Business (of Social Business implementaties) voor uw bedrijf kan betekenen. Social Business is een relatief nieuw begrip in Nederland en daarom hier onze definitie van een Social Business:

Een organisatie met het predikaat Social Business brengt talenten, interesses, inzichten, kennis en ervaring van alle medewerkers bij elkaar, onafhankelijk van de hiërarchie en van de processen, teneinde voor alle stakeholders toegevoegde waarde te creëren. Deze mensgerichte organisatie heeft een luisterend oor voor alles wat zich in de volle breedte in het ecosysteem van klanten, partners en werknemers afspeelt en handelt op proactieve wijze naar de behoeften van het ecosysteem.

Onze competenties Disciplines

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog

Highlighted Case

Acuity xpt ontwikkelt videobased training- en adoptieprogramma voor multinationals

Zusterorganisatie Acuity ict heeft onlangs voor een aantal multinationals IBM Sametime geïmplementeerd. IBM Sametime is een zakelijk chat en conferentieprogramma. Tot de mogelijkheden behoren o.a. webconferenties, samenwerking, telefoniemogelijkheden en integratie. IBM Sametime geeft bedrijven de keuzevrijheid en de mogelijkheden die ze nodig hebben om in real-time samen te werken.

Onze Cases

Quote van de maand

Big results require big ambitions

Heraclitus

 

live

HomepageProfilesPortlet

Actions
Loading...

Onze mensen

Mensen staan centraal bij Acuity. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers in combinatie met onze focus op specialistische dienstverlening.

Acuity events small

Actions
Loading...

Events

  • Geen resultaten
Alle events
share

Onze partners

Ons Best of Breed Partnership Netwerk bestaat uit streng geselecteerde bedrijven en experts met een focus op relevante expertise die aansluit op de expertise en bedrijfsfilosofie van Acuity xpt.

 

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert!

Stel uw vraag

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog