Metadata and Analytics

Actions
Loading...
Talk & Vision ontvangt Polycom Services specialisatie certificaat
  • Not Featured
  • wasadmin
  • wasadmin

Talk & Vision ontvangt Polycom Services specialisatie certificaat

Actions
Loading...

Talk & Vision ontvangt Polycom Services specialisatie certificaat

  • 10 februari 2014
  • suc
  • wasadmin

Talk & Vision, dochter van KPN, is bekroond met de Polycom RealPresence Services specialisatie. Met dit certificaat erkent Polycom de kwaliteit van de MAVIS support- en onderhoudsservice van Talk & Vision.

Talk & Vision was al Platinum Partner van Polycom: de hoogste status die Polycom aan haar partners toekent. Als Platinum Partner is een organisatie geautoriseerd voor installatie en ondersteuning van alle producten en diensten van Polycom. Onlangs breidde Polycom haar certificeringsprogramma uit en ontwikkelde ze voor haar Platinum Partners aanvullende keurmerken voor afzonderlijke specialisaties. Talk & Vision heeft nu het certificaat behaald voor de specialisatie RealPresence Services.


Om het certificaat te behalen, moest Talk & Vision aan verschillende eisen voldoen. Ten eerste heeft de organisatie een testlaboratorium ontwikkeld waarin klantsituaties volledig kunnen worden nagebootst. Daarnaast werd het personeel uitvoerig getraind door Polycom. Medewerkers van de helpdesk ondergingen een intensieve training van anderhalve week en de onderhoudstechnici, ofwel field engineers, volgden ruim twee weken theorie- en praktijklessen. In aanvulling hierop kwam de programmamanager van Polycom een controle uitvoeren op locatie bij Talk & Vision. Hierbij werden alle processen en tools bekeken en werd de Service Level Agreement gecontroleerd. Ten slotte heeft Talk & Vision moeten aantonen dat ze ook de gecertificeerde kennis en kunde van Unified Communications en netwerkoplossingen van o.a. Avaya, Cisco IBM en Microsoft in huis heeft.


Met het certificaat staat zowel Talk & Vision als Polycom garant voor de kwaliteit van de support- en onderhoudsservice MAVIS Support. Het keurmerk laat zien dat de organisatie over kundige en getrainde mensen beschikt en in staat is een incident na te bootsen in haar eigen laboratorium. Talk & Vision is daarom erg blij met het ontvangen van het RealPresence Services Certificaat. Joost Deckers, Managing Director van Talk & Vision, vertelt: “Ik ben erg trots op dit certificaat. Het laat zien dat wij investeren in de kennis en kunde van ons bedrijf en het biedt de klant extra zekerheid.”


Ook Polycom is tevreden met het behaalde keurmerk van Talk & Vision. “Talk & Vision heeft hiermee wederom laten zien dat ze de kwaliteit en kennis in huis heeft om onze producten zelfstandig te ondersteunen bij onze gezamenlijke klanten”, stelt Hilde Verlee, Regional Channel Manager voor Benelux bij Polycom. Talk & Vision wil in de toekomst meerdere aanvullende specialisaties behalen om haar producten en services te blijven optimaliseren.
 

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog