Metadata and Analytics

Actions
Loading...
Acuity ontwikkelt Samenwerkdagblad
  • Not Featured
  • Aart Nijkamp
  • Aart Nijkamp

Acuity ontwikkelt Samenwerkdagblad

Actions
Loading...

Acuity ontwikkelt Samenwerkdagblad

  • 12 november 2013
  • suc
  • Aart Nijkamp

Acuity ict heeft in samenwerking met IBM, Polycom, Jabra en KPN-dochter Talk&Vision het Samenwerkdagblad ontwikkelt. Het Samenwerkdag bevat informatie en tips over het gebruik van Social Unified Communication. Het Samenwerkblad is gemaakt voor directies en het management van Nederlandse ondernemingen en instellingen.

Verschillende vooraanstaande ondernemingen hebben hun bijdrage geleverd aan het Samenwerkdagblad. De krant bevat o.a, artikelen over Bavaria en Lely waarin beschreven wordt hoe de bedrijven Social Unified Communications inzetten en wat deze inzet voor hun dagelijkse bedrijfsvoering betekent. Onderwerpen zoals effectief samenwerken, kennisdelen, het behalen van hogere productiviteit tegen lagere kosten komen in deze artikelen aan de orde. In een interview met Ronald Dekkers wordt hij aan de tand gevoeld over zijn visie dat de communicatiemiddelen geintegreerd moeten zijn in één Social Unified communicatieplatform. Ook voor de rekenaars is het Samenwerkdagblad interessant. De krant geeft tips over kostenreductie en bevat informatie over de door Acuity ontwikkelde Return on Investment calculator.  Deze ROI calculator geeft duidelijkheid over wat een investering in Social Unified Communications daadwerkelijk oplevert.
Het Samenwerkblad is op 13 November 2013 voor het eerst beschikbaar voor het publiek. Op IBM BusinessConnect zal de krant worden verspreid onder de deelnemers van het seminar. Verder wordt deze krant per post aangeboden aan een groot aantal klanten en relaties van Acuity en de samenwerkende partijen.           
 

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog