prototype large rich text acuity

Actions
Loading...

Strategie voor accountancy

Als toeleverancier van AC Portal B.V. is Acuity al jarenlang betrokken bij de ontwikkeling van MijnAccountantsPortal. Dit portaal biedt alle functionaliteiten om zowel intern als met de klant samen te werken. Door onze betrokkenheid bij zowel strategische keuzes als de technologische ontwikkeling van de portal zijn we goed op de hoogte van wat er speelt binnen de accountancybranche. We ontwikkelden een strategische visie over de toekomst van de branche en zagen interessante mogelijkheden door bestaande best of breed oplossingen te koppelen aan MijnAccountantsPortal. Hierdoor heeft onze portal als samenwerkingsplatform inmiddels een unieke positie in de markt ingenomen.

Download onze brochure

Het accountantskantoor als bolwerk van kennis, kunde, talent en passie

Wij zien jullie kantoor als een bolwerk van kennis, kunde, talent en passie. Een goede strategie zorgt ervoor dat deze elementen ruim vertegenwoordigd zijn in de wens om samen te werken en te innoveren. Een toekomstbestendige strategie kan ook niet zonder het doel om zoveel mogelijk cliënten gelukkig te maken en medeverantwoordelijk te zijn voor hun succes. Innovatieve technologie is hierbij een belangrijke drijver als het gaat om de benodigde veranderingen om dit blijvend mogelijk te maken.

Drijvers voor innovatiekracht

Technologie is dus een krachtige drijver voor veranderingen. Een tweede belangrijke drijver is binnen de accountancybranche cruciaal aan het worden: samenwerken. Uit samenwerken komen vrijwel altijd innovaties met groeimogelijkheden voort. Door technologie en slimme samenwerking bij elkaar te brengen ontstaan nieuwe vormen van dienstverlening bijna vanzelf.

Samenwerken is meer dan samenwerken met collega's. Andere experts, andere kantoren, cliënten, partners en toeleveranciers zorgen allen voor toegevoegde waarde. Je bereikt samen altijd meer. Hierdoor wordt het onderscheidend vermogen van jouw kantoor spraakmakend. Cliënten met naam en faam zullen om de juiste reden met jullie willen samenwerken.

Werk samen met Acuity aan een toekomstgerichte strategie

Acuity draagt als leverancier van best of breed consultancy en oplossingen substantieel en actief bij aan de toekomst van slimme en innovatieve kantoren. Wij werken graag met je samen aan een heldere en innovatieve strategie. Daarnaast bieden wij nieuwe technologieën om de strategie van jouw kantoor te bekrachtigen en het samenwerken optimaal mogelijk te maken. De accountancybranche is aan het veranderen, dat staat vast. Het is de kunst om deze bewegingen te duiden en hierop accuraat, daadkrachtig en op eigen wijze te anticiperen.

Onze consultants helpen je graag om deze bewegingen te vertalen naar een strategie die werkt voor jouw kantoor. 

Neem vrijblijvend contact op

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Download de brochure

Wilt u onze accountancy brochure downloaden,
klik dan op onderstaande button.

Download

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Events

  • Geen resultaten
Alle events