prototype large rich text acuity

Actions
Loading...

MijnAccountantsPortal

Online communiceren of zaken doen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Elektronisch bankieren, Twitter of bestellen via het internet: geen bedrijf of instelling kan meer zonder. Ook accountantskantoren zien genoeg redenen voor online aanwezigheid. Het internet biedt immers geweldige kansen om de dienstverlening uit te breiden en de samenwerking met klantrelaties te optimaliseren. En als je het slim aanpakt kun je met minimale inspanning en kosten het werkproces sneller en efficiënter maken.

Prototype Tekst met afbeelding

Actions
Loading...
Klant met tablet

Een online portaal voor en door accountants

Acuity accountancy heeft samen met ervaren professionals uit de accountants-praktijk een platform ontwikkeld waar elk accountantskantoor vrijwel direct mee aan de slag kan. Een online portal, gemaakt dóór accountants vóór accountants dus.
Met slimme functies waarmee jij en jouw cliënt razendsnel informatie kunnen delen, versturen en monitoren. MijnAccountantsPortal is dé professionele en veilige digitale voordeur om samen te werken met je klant.

Rechtstreeks en 24/7 toegang tot informatie en stukken

Geavanceerde koppelingen geven jouw klantrelaties rechtstreeks en 24/7 toegang tot informatie die beheerd wordt op jouw kantoor. Je bepaalt zelf welke informatie en stukken door cliënten kunnen worden opgevraagd.

Download onze brochure

Een portal zonder softwarematige beperkingen die zorgt voor eenvoudig SBR/XBRL verkeer

Veel online portals werken alleen in combinatie met bepaalde softwarepakketten. MijnAccountantsPortal kent deze beperkingen niet. Er zijn koppelingen mogelijk met in Nederland gangbare accountancypakketten voor elektronische dossiervorming, digitale aangifte en CRM.

In MijnAccountantsPortal worden alle digitale aangiften eenvoudig afgehandeld richting overheid en banken. Laat jouw cliënten de documenten goedkeuren om ze vervolgens als XBRL-documenten te versturen. Dit proces verloopt conform de laatste richtlijnen en veiligheidsnormen voor online gegevensuitwisseling.

Klantgericht, flexibel en herkenbaar

Bedien cliënten niet alleen met de gebruikelijke dossierstukken maar ook met een activiteiten module om echt samen te kunnen werken.
Het opvragen van de gegevens voor het samenstellen van de jaarrekening of de IB aangifte vindt dan op een efficiënte en veilige manier plaats via het portaal. MijnAccountantsPortal is ook visueel een verlengstuk van uw kantoor door toevoeging van het logo, huisstijlkenmerken en doorlinkmogelijkheden naar de eigen webapplicaties.

MijnAccountantsPortal biedt online efficiëntie en flexibiliteit voor al jouw relaties. Deze optimale vorm van samenwerking en dienstverlening zorgt ervoor dat cliënten nu en in de toekomst voor jouw kantoor blijven kiezen. Graag maken we vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden voor jouw kantoor te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Bekijk ook onze video om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van MijnAccountantsPortal.

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Download de brochure

Download de brochure en bekijk de functionaliteiten en prijzen van MijnAccountantsPortal.

Download

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Events

  • Geen resultaten
Alle events