BlogPostDetailsPortlet

Actions
Loading...
MijnAccountantsPortal wordt Bedrijfsambassadeur voor Oxfam Novib

MijnAccountantsPortal wordt Bedrijfsambassadeur voor Oxfam Novib

MijnAccountantsPortal heeft in de afgelopen periode een mooie groei doorgemaakt. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Het draait binnen onze organisatie, en de door ons geboden producten en diensten, om samenwerken. Wij geloven namelijk dat je samen sterker staat. Het is veel leuker om met elkaar nieuwe avonturen te beleven en successen te delen. Deze filosofie en grondhouding heeft ons en onze klanten in ieder geval geen windeieren gelegd.  

Make the world a better place

Met MijnAccountantsPortal richten wij ons op een specifieke doelgroep, namelijk de Nederlandse accountancy industrie. We doen er alles aan om kantoren te helpen succesvol te zijn en succesvol te blijven. Dit doen wij met name door de relatie tussen de kantoren en hun cliënten te optimaliseren. Daarnaast willen wij voor zowel deze doelgroep als de samenleving relevant zijn. We sturen daarom niet alleen op harde waarden zoals bijvoorbeeld omzet en winst. Als onderneming zijn we namelijk in staat om iets extra’s te doen waardoor de wereld iets mooier wordt. Dit kan bijvoorbeeld door mensen perspectief en kansen te bieden.

Toekomst bieden aan ondernemers in ontwikkelingslanden

In dit kader zijn we in contact gekomen met Oxfam Novib. Door middel van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk geven zij ondernemers in ontwikkelingslanden een kickstart. Hiermee krijgen ze de kans om structureel te werken aan een stabiele en betere toekomst.

Voor het starten van een eigen bedrijf is kapitaal nodig, echter zijn in veel ontwikkelingslanden banken geen betrouwbare of toegankelijke kredietverstrekkers. Het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk van Oxfam Novib biedt uitkomst. Dit doen zij door het verstrekken van microfinancieringen en het geven van trainingen en advies. Hierdoor wordt het mogelijk om als ondernemer in een ontwikkelingsland een zelfstandig bestaan en een toekomst op te bouwen. Zelfstandigheid is hier een niet te onderschatten factor, met name in relatie tot de ontwikkeling van vrouwen en meisjes daar.

Game changing hulp

Groei van deze bedrijfjes zorgt voor zelfvertrouwen, meer werkgelegenheid en een positieve impact op de gemeenschap. De lokale economie groeit en er is maatschappelijke winst, iets wat ons van MijnAccountantsPortal erg aanspreekt. Daarnaast is Oxfam Novib actief bezig om bij instellingen en grote bedrijven aan te dringen op verandering richting een duurzame, inclusieve handelsketen. Als “game changer” willen wij op dit activistische vlak Oxfam Novib graag ondersteunen.

Oxfam Novib, voor ons een logische keuze

Ons ambassadeurschap van Oxfam Novib is een logisch gevolg van hoe Oxfam Novib en de mensen achter MijnAccountantsPortal in het leven staan. We zijn erg verheugd om aan dit netwerk deel te mogen nemen en willen hierin een actieve rol gaan vervullen. Vanzelfsprekend zullen wij op enthousiaste wijze het werk van Oxfam Novib binnen onze organisatie, onze zusterorganisaties, onze partners en klantenkring onder de aandacht brengen. We zijn ervan overtuigd dat de ruim 150 bij MijnAccountantsPortal aangesloten kantoren ons initiatief kunnen waarderen, zeker omdat zij ook dagelijks bezig zijn om ondernemingen en ondernemers verder te helpen.

Aart Nijkamp

Aart Nijkamp

CEO

Aart Nijkamp is een sociaal betrokken ondernemer. Als linkshander is hij altijd op zoek naar creatieve ideeën en oplossingen. Aart is sinds 2009 Algemeen Directeur van Acuity, waar hij op eigen wijze vorm en inhoud geeft aan de groei van onze organisatie. Aart is tevens voorzitter van de Raad van Bestuur van de Red Bluejay Foundation. Deze stichting richt zich op genereren van nieuwe ideeën, het bevorderen van kennisuitwisseling, het verspreiden van het co-creatie en open innovatie gedachtengoed met als doel het creëren van banen voor jong talent. Naast werken doet Aart nog heel veel andere leuke dingen zoals reizen, wielrennen en drummen. Verder houdt hij van lekker eten, goede films en  muziek. Aart is getrouwd met Margot.   

Contact met Aart a.nijkamp@acuity.nl Tel: +31 (0)73-8519803

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Events

  • Geen resultaten
Alle events