Metadata and Analytics

Actions
Loading...
Acuity viert jubileum in Den Haag en Scheveningen
  • Not Featured
  • CN=Jenny van Rees,o=Acuity
  • CN=Jenny van Rees,o=Acuity

Acuity viert jubileum in Den Haag en Scheveningen

Actions
Loading...

Acuity viert jubileum in Den Haag en Scheveningen

  • 18 april 2017
  • ict
  • CN=Jenny van Rees,o=Acuity

Op zaterdag 1april jl. heeft Acuity het 16-jarig jubileum gevierd door met het hele Acuity- team en hun aanhang de Hofstad te bezoeken.

Vroeg in de middag werd er verzameld in een cafĂ© in de binnenstad van Den Haag. Na wat bijpraten onder het genot van koffie en gebak werd het gezelschap ingedeeld in twee groepen welke onder leiding van stadsgidsen de stad nader zijn gaan verkennen. De stadswandeling ging langs vele monumentale plekken van Den Haag. Onder een prachtige lentezon werd er genoten van de mooie verhalen, de prachtige stad, de Hagenaren en Hagenezen om ons heen en van elkaar.  Eerlijk gezegd wisten we niet dat Dan Haag zo mooi is. Velen gaven aan dat ze snel terug te zullen komen. Niet voor business maar om lekker rond te struinen en van al het moois en lekkers van wat Den Haag te bieden heeft te genieten.

Na de stadswandelingen werden we verzocht om de neuzen van de auto's in de richting van Scheveningen te plaatsen. Het Circustheater was onze volgende bestemming. Bij aankomst in het theater werden we verwelkomt door een gastvrouw en begeleid naar een speciale Acuity-suite. In deze suite hadden we tijd om wat bij te praten en ervaringen van de stadswandeling uit te wisselen en ons voor te bereiden op het diner. Het diner in het restaurant van het theater was fantastisch verzorgd en langzamerhand werd de spanning wat opgebouwd omdat we daarna naar de Lion King zouden gaan. Deze Disney Musical stond bij velen op het verlanglijstje en daarom zo leuk dat we deze show met elkaar konden gaan beleven.

De musical overtrof al onze verwachtingen. Wat een visueel spektakel, wat een mooie muziek, wat werd er goed gezonden en geacteerd en wat zaten er grappige momenten in. Zelfs een goede 1 april grap ontbrak op deze avond niet. Kortom, een avond om nooit meer te vergeten.

Het team van Acuity kan terugkijken op een fantastisch jubileumfeest. Vele oudgedienden gaven deze dag het predicaat "Best Ever". Een groot compliment voor de organisatoren, zeker omdat de vorige personeelsevenementen ook niet bepaald verkeerd waren! Het jubileum was een prachtig moment om met trots, een lach en een traan terug te kijken en een mooie aftrap richting de jaren die gaan komen. Er is volop vertrouwen dat we met dit team en nieuwe personele aanwinsten in de toekomst het verschil blijven maken. Den Haag en de Lion King; jullie zijn fantastisch. We hebben van jullie genoten! 
 

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert!

Stel uw vraag

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog