Metadata and Analytics

Actions
Loading...
Acuity ict nieuws

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Nieuws

 • Acuity ontwikkelt Samenwerkdagblad

  Door Aart Nijkamp

  Acuity ict heeft in samenwerking met IBM, Polycom, Jabra en KPN-dochter Talk&Vision het Samenwerkdagblad ontwikkelt. Het Samenwerkdag bevat informatie en tips over het gebruik van Social Unified Communication. Het Samenwerkblad is gemaakt voor directies en het management van Nederlandse ondernemingen en instellingen.

 • Premiere Social Business Show (The Boardroom Battle) op IBM BusinessConnect 2013

  Door Aart Nijkamp

  Tijdens IBM Business Connect 2013 zal voor de eerste keer in Nederland de Social Business Show: The Boardroom Battle vertoond gaan worden. De Social Business Show is een  kort theaterstuk waarin door acteurs de dagelijkse gesprekken over de toepassingen van Social Business Software in een theaterachtige setting neergezet worden. Deze show is een feest van herkenning voor iedereen die in het bedrijfsleven actief is en geeft een prachtig beeld hoe beslissingen in de dagelijkse praktijk genomen worden. Het publiek wordt op ludieke wijze een spiegel voorgehouden waardoor de achterliggende boodschappen trefzeker binnen komen.   

 • Website Acuity is responsive

  Door Ronald Dekkers

  Websites die gebouwd worden volgens de principe van responsive webdesign passen zich aan naar het gebruikte formaat beeldscherm. Zo schaalt een responsive website bijvoorbeeld automatisch lettertypes naar een optimaal formaat en wordt er gezorgd dat afbeeldingen altijd volledig zichtbaar zijn. Na de lancering van onze website, was dit de eerste klus die we qua techniek aangepakt hebben.

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert!

Stel uw vraag

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog