Metadata and Analytics

Actions
Loading...
Acuity ict nieuws

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Nieuws

 • Terugblik op de Accountancy Expo 2015

  Door Max Verbong

  Op de Accountancy Expo op 23 juni in Amersfoort heeft Acuity het virtuele accountantskantoor Dale Meare groots gepresenteerd. Gezien de belangstelling tijdens en na de expo kunnen we concluderen dat er veel interesse is in deze "New Way to Work".

 • Leer ons kennen op de Accountancy Expo

  Door Max Verbong

  Op dinsdag 23 juni 2015 is Acuity volop vertegenwoordigd op de AccountancyExpo 2015 in Amersfoort. De expo staat dit jaar in het teken van alle ontwikkelingen op het gebied van ICT.

 • Acuity tekent samenwerkingsovereenkomst met Magic Software

  Door Aart Nijkamp

  ICT Dienstverlener Acuity, heeft een samenwerkingsovereenkomst met Magic Software gesloten. Acuity gaat voor een aantal toepassingen gebruik maken van het Magic xpi integratieplatform met het doel om op effectieve en gecontroleerde wijze te koppelen met verschillende back office systemen. Met deze samenwerking verstevigd Acuity haar positie als toonaangevende leverancier van digitale werkomgevingen.

 • Samenwerkingsplatform MijnAccountantsPortal in handen van Acuity

  Door Wilfred van Mill

  ICT-dienstverlener Acuity B.V., IBM premier Business Partner en SugarCRM Platinum Partner, heeft per 9 november jl. AC Portal B.V., eigenaar van o.a. MijnAccountantsPortal overgenomen van een consortium Accountantskantoren en CaseWare Nederland B.V..  CaseWare Nederland behoudt een minderheidsbelang in AC Portal B.V. Hiermee verstevigt Acuity haar positie als toonaangevend leverancier van digitale werkomgevingen.

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert!

Stel uw vraag

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog