Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Disciplines

  • 11 april 2013
  • ict

Acuity ict kent zeven disciplines en iedere discipline speelt een cruciale rol in het succes van een project. We gebruiken in alle projecten IBM technologie of IBM gerelateerde technologie├źn. Onze medewerkers zijn in alle disciplines getraind en beschikken over de benodigde kennis. Ze zijn gecertificeerd en hebben projectervaring. Door onze technische inzichten zijn wij in staat het optimale uit de standaard oplossingen te halen. Verder besteden we veel aandacht aan communicatie richting alle betrokkenen binnen de door ons uitgevoerde projecten. De toegevoegde waarde voor onze klanten en de eindgebruikers staan hierbij altijd centraal.

Development

Met development is het voor Acuity ict allemaal ooit begonnen.  Acuity ict staat bekend om het hoge technische niveau en de diepgaande kennis van het IBM Collaboration Solutions portfolio. Onze system engineers hebben kennis van relevante platformen, programmeertalen en databases. Iedere system engineer heeft kennis van complementaire basistechnieken zoals XML, HTML, Java, JavaScript en Eclipse en is in staat om in heldere taal met klanten en eindgebruikers te communiceren. De meest ervaren system engineers overzien meerdere technologie├źn en treden in projecten als architect op. Het spreekt voor zich dat onze applicaties aan de hand van testplannen getest worden.

Ontwerp

Als specialist in internet projecten weten wij hoe belangrijk vormgeving is. De eindgebruiker beslist immers uiteindelijk over het succes van ons werk.  Iedere software-applicatie, moet er prettig uitzien, plezierig werken en een positive bijdrage leveren aan het rendement van de klantorganisatie. Dit is de verantwoordelijkheid van de designer. Onze designers zijn creatief en hebben alle kennis en kunde in huis om te  weten hoe we binnen technische randvoorwaarden tot het beste resultaat kunnen komen.

Business Consultancy

De Acuity business consultants vormen de brug tussen de opdrachtgever en het development team. Zij spreken de betrokkenen, verzamelen producteisen, denken mee, adviseren en leggen de uitkomst voor iedereen vast op een gestandaardiseerde wijze. Een business consultant speelt ook een rol in de opleiding en begeleiding van eindgebruikers en bij het functioneel testen van het systeem. Daarnaast zijn onze consultants goede communicators en weten zij de verwachtingen te managen.

Project Management

Acuity ict is in eerste instantie een projectorganisatie. Voor iedere opdracht wordt een team samengesteld, waarin wij over het algemeen de belangrijkste technische taken voor onze rekening nemen. Afhankelijk van de gekozen projectvorm wordt dit aangevuld met projectmanagement, business consultancy, ontwerp en/of systeembeheer. De taak van onze projectmanager behoeft weinig toelichting. Toch is het leiden van software ontwikkelprojecten een gespecialiseerd vak, dat veel eist van de projectmanager. Bij onze projecten zijn veel verschillende disciplines en professionals betrokken. Zowel de belangen van de opdrachtgever, het welzijn van het team, als ook het resultaat voor Acuity zullen zorgvuldig worden afgewogen. Uitgangspunt is echter altijd het behalen van optimale toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.

Applicatiebeheer, onderhoud, helpdesk en klantenservice

Door Acuity ontwikkelde applicaties kunnen worden beheerd door onze applicatiebeheerders. Zij kunnen, na de ingebruikname, kleine wijzigingen in de software realiseren, meldingen oplossen en gebruikers ondersteunen. Deze ondersteuning kan geschieden op basis van verschillende contracten bijvoorbeeld  door middel van een Strippenkaart of een Service Level Agreement .

System Engineering

Als een opdrachtgever ook het operationeel beheer van een oplossing wil uitbesteden dan kunen wij het systeembeheer uitvoeren. Deze discipline is verantwoordelijk voor het beheren en uitrollen van de producten binnen het IBM Collaboration Solutions portfolio. Onze System Engineers  zijn goed bekend met de laatste IBM Server software. Ook richten zij veelal de ontwikkelomgevingen voor startende projecten in.

Hosting

Acuity ict kan in samenwerking met partners hosting verzorgen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het netwerk van geselecteerde partners.

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert!

Stel uw vraag

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog