Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Onze competenties

  • 11 april 2013
  • ict

Acuity ict is een uitsluitend op IBM technologie gespecialiseerde ICT dienstverlener. Hoofdactiviteit van Acuity ict is het ontwerpen en ontwikkelen van zogenaamde Unified Communication and Collaboration en Social Business applicaties. Als ontwikkelaar van bedrijfskritische ICT-toepassingen gaan we in alle opzichten serieus te werk.

Acuity ict is een klantgerichte organisatie met een stevige technische achtergrond. IBM Notes/Domino, IBM Sametime, IBM Connections en IBM WebSphere Portal en Gedys Intraware zijn de producten die Acuity ict momenteel als belangrijkste basis voor projecten inzet.


De diensten die we als Acuity ict aanbieden  worden uitgevoerd door specialisten. Onze specialisten werken in teamverband en hebben een sterke focus op gedefinieerde technologie├źn, bezitten alle relevante kennis, kunde en ervaring en delen deze kwaliteiten. Deze teams hebben een optimale samenstelling en grootte teneinde onze klanten en partners optimaal te kunnen bedienen. Ons uitgangspunt is het behalen van optimale toegevoegde waarde voor de opdrachtgever en  werkplezier  voor alle eindgebruikers.


Onze teams van specialisten worden ondersteund door een ervaren management teneinde focus en kwaliteit te kunnen waarborgen.
 

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert!

Stel uw vraag

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog