BlogPostDetailsPortlet

Actions
Loading...
IBM Mail Next, juli 2014 update

IBM Mail Next, juli 2014 update

Het is al weer even geleden, maar op Connect 2014 in januari, heeft IBM hun laatste project IBM Mail Next gepresenteerd.

Omgang met mail, agenda's, contacten en social business zal hierdoor revolutionair veranderen.

 

Op dit moment is IBM druk bezig dmv webcasts klanten en Business Partners te informeren over de voortgang van IBM Mail Next.

Van tijd tot tijd zal ik deze updates middels blogs via onze site informeren over de enorme, in onze ogen, positieve veranderingen die het project met zich meebrengt..

 

Tijdens de laatste update, van 24 juli, zijn een aantal belangrijke zaken aangekondigd:

  • iOS apps voor IBM Mail Next
  • Design Advisory Program update
  • SmartCloud Notes update
  • Webinterface update
  • Timeline update

In deze blog zal ik de iOS app en IBM Mail Next webinterface nader toelichten.

iOS app voor IBM Mail Next

Wat me bij de 'Meet the Developers' sessies op IBM Connect 2014 al enigszins duidelijk werd is dat IBM bezig is om een eigen Mail app uit te brengen voor iOS devices zoals we die al wel een tijdje kennen op Android devices.

Deze iOS Mail app zorgt voor directe integratie met IBM Sametime en IBM Connections. Dit stelt de gebruiker in staat om een chat te starten of bv contactgegevens direct op te vragen vanuit de iOS Mail app. 

 

Hieronder een aantal screenshots:

afbeelding

afbeelding

 

IBM Mail Next webinterface

Samen met vooraanstaande universiteiten en designbureau's is IBM al geruime tijd bezig om een nieuwe wijze van omgang met email te ontwikkelen. 

 

Onderstaand screenshot geeft voorzichtig een beeld van waar ze met IBM Mail Next naartoe willen. Voor mij springen drie dingen het meest in het oog:

  • Bovenin een balk met foto's van personen waarmee het meest gecommuniceerd wordt
  • Daaronder nadrukkelijk een balk voor zoekopdrachten
  • Helemaal onderin een kalenderbalk voor de afspraken van die dag.

 

afbeelding

 

Naast bovenstaande, in het oog springende nieuwe functionaliteit, heb ik een aantal screenshots verzameld voorzien van tekstballonnetjes met uitleg over de verschillende gepresenteerde functionaliteiten. 

afbeelding

afbeelding

afbeelding

afbeelding

Naast deze hele mooie preview van IBM Mail Next, heeft IBM ook een roadmap getoond rondom de introductie van IBM Mail Next.

afbeelding

Meer weten, of op je gemak de complete presentatie bekijken me daarin alle annonceringen ? 

Bekijk dan de volgende video:

 

 

Ronald Dekkers

Ronald Dekkers

CTO

Ronald Dekkers is in 2001 samen met Maarten Loor het bedrijf Acuity gestart. Met inzet en passie geeft hij leiding aan de ICT organisatie en levert hij technische ondersteuning aan de dochterondernemingen Acuity xpt en Acuity crm. Als aandeelhouder is Ronald betrokken bij alle organisaties. Met de brabantse mentaliteit werkt Ronald aan het team van specialisten om de klanten de juiste innovatieve oplossingen te bieden. Naast het werk speelt Ronald tennis en squash, is fervent carnavalvierder in Oeteldonk en houdt hij van (Belgisch) bier en lekker eten. Hij is getrouwd met Ilse en heeft twee dochters Indy en Fay. Background: - Innovatie - Strategie - Algemeen Management - ICT Management - Business consultancy - IBM Adopt - Licenties - Advies

Contact met Ronald r.dekkers@acuity.nl Tel: +31 (0)73-8519802

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert!

Stel uw vraag

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog