Prototype Large Rich Text Acuity

Actions
Loading...

CRM Training

Waarom kiezen voor CRM training?
Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Dat geldt ook bij het in gebruik nemen van nieuwe oplossingen. Het gebeurt maar al te vaak dat bedrijven nieuwe oplossingen in gebruik nemen zonder daarbij een training beschikbaar te stellen. Hierdoor kan een goede ingebruikname onnodig vertraging oplopen of zelfs volledig uitblijven. Acuity crm staat voor een goede start. Ons trainingsprogramma waarborgt het juiste gebruik van Sugar. De trainingen sluiten naadloos aan bij de praktijk zodat je na de training meteen aan de slag kunt gaan. Onze ervaren trainers helpen gebruikers op doeltreffende wijze op weg bij het dagelijks gebruik van Sugar.

 


Hands-on standaardtrainingen
In onze projectaanpak worden de 4 uur durende trainingen voor gebruikers en CRM Administrators altijd opgenomen. In deze training leer je het systeem kennen en hoe je in Sugar moet navigeren. Voor administrators wordt er tevens dieper ingegaan op het uitvoeren van administrator gerelateerde taken. Na de training zijn alle medewerkers in staat om Sugar te gebruiken. Ze zijn tevens op de hoogte van handige tips & trics.

Optionele trainingen
Naast de standaard trainingen bieden wij diverse optionele trainingen aan. Zo bieden wij vakspecifieke CRM trainingen aan, zoals:

  • SugarCRM voor Sales
  • SugarCRM voor Marketing
  • SugarCRM voor Services
     

Deze trainingen gaan in op de specifieke SugarCRM elementen die Sales, Marketing & Services kunnen gebruiken voor optimaal rendement. Enkele voorbeelden zijn het aanmaken van targetlijsten, het opzetten van campagnes en optimale vastlegging en beheer ten behoeve van case management.

 

Prototype Tekst met afbeelding

Actions
Loading...
360 graden overzicht

Training Friday
Op vaste vrijdagen in het jaar is er een Training Friday. Op deze dagen geven wij een halve dag gebruikerstraining voor nieuwe medewerkers van verschillende bedrijven en instellingen. Training Friday is ook een prima moment om de SugarCRM kennis op te frissen.

 

Locatie
De standaardtraining en optionele trainingen kunnen zowel op uw eigen locatie als op de Acuity trainingslocatie in 's-Hertogenbosch plaatsvinden. De Acuity trainingslocatie is de vaste plaats voor de Training Friday's.

Meer weten over onze trainingen en de data waarop Training Friday plaatsvindt?

Neem vrijblijvend contact op

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Andere componenten van onze CRM aanpak