Prototype Large Rich Text Acuity

Actions
Loading...

SugarCRM vanuit een ICT perspectief

Nieuwe klanten vinden en bestaande klanten behouden valt of staat met en goed crm-systeem. Bij de aanschaf van zo’n systeem is het verstandig om een zogenaamde Decision Making Unit samen te stellen waarin ICT een cruciale rol zou moeten spelen. Het aan te schaffen CRM-systeem moet passen binnen de ICT-filosofie van de organisatie en goed passen binnen de huidige en toekomstige infrastructuur. Verder is het van belang om zeker te stellen dat systemen goed en eenvoudig te integreren zijn, de Cost of Ownership gecontroleerd laag is en dat de in te kopen software future proof is. Daarnaast dient de aangeboden software zeer gebruiksvriendelijk te zijn zodat eindgebruikers de betreffende software met veel plezier zullen gaan gebruiken. Kortom, ICT speelt een belangrijke rol bij het selecteren van een CRM-oplossing.

Voordelen van SugarCRM vanuit ICT-perspectief:

Omdat ICT een belangrijke rol speelt tijdens het selectie- en beslissingsproces is het goed om te weten welke voordelen SugarCRM biedt ten opzichte van andere aanbieders. We zijn zo vrij geweest om hieronder deze voordelen puntsgewijs weer te geven:

 • Best of breed crm-oplossing
 • Door Gartner binnen het CRM Quadrant 2016 genoemd als “visionair”
 • Open software, hierdoor makkelijk te koppelen met andere software-oplossingen van o.a. IBM, Microsoft, SAP en Oracle
 • Koppelingen worden gerealiseerd met Magic xpi als integratieplatform
 • Beschikbaar in zowel de Cloud als On Premise. Ook in hybridevorm beschikbaar.
 • Cloud oplossing beschikbaar binnen Nederlands datacentrum. Dus verzekerde dataopslag binnen onze landsgrenzen.  
 • In de looptijd kunnen klanten overstappen van Cloud naar On Premise of vice versa. Ook overstap naar andere edities
  (bijv. van Professional Edition naar Enterprise Edition) is mogelijk.
 • Relatief lage Cost of Ownership en transparante prijzen
 • Best in Class mobiele oplossingen beschikbaar. Zowel online als offline mobiele beschikbaarheid
 • Flexibele keuze in Operating Systems (bijv. Windows, Linux) en databases (bijv. MySQL, MS SQL, Oracle, DB2)
 • Business Process Management / Work Flows beschikbaar
 • Schaalbaarheid
 • State of the art functionaliteiten voor zowel de marketing-, sales- en serviceafdelingen
 • Meertaligheid (meer dan 30 talen standard beschikbaar)
 • Gebruiksvriendelijk voor zowel admins als eindgebruikers
   

Prototype Tekst met afbeelding

Actions
Loading...
360 graden overzicht

Integratie van systemen voor optimale CRM met Magic xpi

Integratie van systemen staat steeds hoger op de agenda van bedrijven en organisaties. Er is behoefte om informatie uit de verschillende back-office systemen en de gegevens afkomstig uit nieuwe technologieën, zoals cloud-oplossingen, mobiele apps en social media, in CRM te integreren. Hierdoor wordt het mogelijk om alle beschikbare data efficiënt en effectief te gebruiken voor CRM doeleinden. Dataverrijking is hierdoor mogelijk. Bij goed gebruik leidt deze gecombineerde data tot unieke inzichten waarop op pro actieve wijze geanticipeerd kan worden.  Dit levert een strategisch concurrentievoordeel op. Magic xpi zorgt voor de automatisering van deze integratie dankzij standaard applicatieconnectoren.


Volledig grafische en code vrije aanpak
Magic xpi Integration Platform biedt een volledig grafisch, codevrije en metadata gedreven aanpak voor het integreren van systemen binnen SugarCRM. Door gebruik te maken van een drag-and-drop menu is er geen complexe middelware meer benodigd. Magic xpi werkt platform- en databaseonafhankelijk en er zijn een groot aantal standaard en/of branche specifieke applicatieconnectoren beschikbaar. Bovendien kunnen gebruikers met behulp van de zogenaamde SDK Connector Builder in korte tijd zelf connectoren ontwikkelen. Door toepassing van In  Memory Data Grid Computing (IMDG) wordt door gebruikers maximaal geprofiteerd van o.a. de mogelijkheid van real time analyses en supersnelle dataverwerking.

Magic xpi is een product van Magic Software. Magic Software – NASDAQ-genoteerd - voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software op de desktop, op internet, mobiele devices en in de cloud. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en heeft miljoenen installaties over de hele wereld en strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven, zoals bijvoorbeeld Acuity.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...