CRM Oplossing

Een goede CRM oplossing zorgt voor vastlegging van wat jij van jouw klanten wilt weten. En nog belangrijker: wat je met die waardevolle informatie kunt doen. SugarCRM zorgt voor optimale vastlegging en context van klantinformatie, wat het verschil voor jouw organisatie maakt. Acuity crm heeft gekozen voor SugarCRM om invulling te geven aan 360° CRM.

SugarCRM: 360° klantoverzicht

Een optimale CRM oplossing is veel meer dan een adressenbestand of een forecasting tool. Het is een schat aan informatie, waar het gehele bedrijf ver over de afdelingsmuren heen van kan profiteren. Je klanten verwachten steeds meer in een korter tijdsbestek. Het is belangrijk om te weten wat de klant drijft en wat hij of zij van jou verwacht. Daarbij is het tijdig kunnen anticiperen op wensen van jouw klant onmisbaar.
Met SugarCRM ben je in staat om informatie snel en veilig aan te roepen en te delen binnen de organisatie, zodat jij en je collega's altijd beschikken over complete en actuele klantinformatie. Met handige dashboard views is de 360° klantinformatie altijd beschikbaar.
Ben je veel onderweg? Dan is alle informatie makkelijk en snel beschikbaar via smartphones en tablets.

Context voor nieuwe marketing- & verkoopkansen

SugarCRM stelt je in staat om context te verkrijgen uit alle beschikbare data. Zo is het mogelijk om informatie uit andere bronnen, zoals bijvoorbeeld boekhoudprogramma’s en social media, te importeren in SugarCRM. Dit is het onderscheidende element in de  360° benadering van de klant. Zo ontstaat de mogelijkheid om alle aanwezige informatie te vertalen naar nieuwe marketing- en verkoopkansen voor een betere concurrentiepositie.


360° klantbenadering

Wil je meer weten over de 360° benadering van SugarCRM?

Neem vrijblijvend contact op


Wat betekent SugarCRM voor:


Slimme koppelingen met bestaande applicaties

Haal meer uit SugarCRM door Sugar te koppelen aan belangrijke applicaties. Acuity crm heeft in Sugar standaardkoppelingen tot stand gebracht met diverse veelgebruikte applicaties. Acuity gebruikt hiervoor het Magic xpi platform om op effectieve en gecontroleerde wijze te koppelen met alle gewenste applicaties. Met Magic xpi kun je informatie uit andere applicaties eenvoudig importeren naar Sugar en andersom. Uiteraard is het ook mogelijk om koppelingen met jullie eigen applicaties tot stand te brengen.

De beschikbare data uit alle gekoppelde applicaties kunnen CRM aanzienlijk verrijken, met bijbehorende nieuwe kansen als gevolg.
Laat ons weten hoe we  jou kunnen bereiken om je meer te vertellen over deze en andere slimme koppelingen.

Neem vrijblijvend contact op

Voorbeelden van standaardkoppelingen:

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Andere componenten van onze CRM aanpak