BlogPostDetailsPortlet

Actions
Loading...
Meer gebruiksgemak met de Salesforce Winter '19 Release

Meer gebruiksgemak met de Salesforce Winter '19 Release

Bij het schrijven van deze blog schijnt buiten een heerlijk zonnetje en lopen de temperaturen nog even op tot net boven de 20 graden. Tegelijkertijd zoeft Astro op zijn snowboard van de helling als boegbeeld van de Salesforce Winter ’19 Release. We lichten er een paar nieuwe functionaliteiten uit in deze nieuwe release die het leven van de gebruiker moeten vereenvoudigen.

Minder scrollen

De informatie binnen Salesforce wordt getoond in een mooie layout. Vanaf deze release wordt deze ‘gemakkelijk’ genoemd. De informatie heeft net als in de vorige release wat meer ruimte en dat geeft een rustig overzicht van de informatie.

Naast ‘gemakkelijk’ kunnen we als gebruiker ook wisselen naar ‘compact’. In deze layout wordt de informatie compacter weergegeven en past er meer informatie op een scherm. Zeker op schermen met veel informatie kan dit meer overzicht geven en hoef je minder te scrollen.

image

Zoeken in lijstweergave.

Om snel informatie te vinden in een lijst kun je gebruik maken van zoeken in lijstweergave. Bij het zoeken van informatie kun je zoeken op bijna alle informatie die in de records staan. De informatie die niet doorzoekbaar is wordt duidelijk aangegeven, maar met filters kun je ook hierop verder verfijnen.

Bijvoorbeeld bij de opportunities zijn de Sluitingsdatum, Bedrag en Fase niet beschikbaar voor zoeken in lijstweergave.

Vanuit de gebruikerscommunity is via de Salesforce IdeaExchange veel om deze functionaliteit gevraagd. Salesforce heeft geluisterd en deze functionaliteit toegevoegd.


In bovenstaand voorbeeld is gezocht op de plaatsnaam 'Leiden', zodat alleen de molens in Leiden worden weergegeven.

Filter op getallenreeksen

Wil je je zoekresultaten in Salesforce verder filteren, dan kun je dat vanaf nu ook doen binnen een getallenreeks. Bijvoorbeeld het filteren op alle offertes met een waarde tussen 50.000 en 100.000 EUR is nu een fluitje van een cent.

Deel je list view

Heb je zelf listweergaves gemaakt die ook handig zijn voor je collega’s? Vanaf nu kun je je lijstweergaves delen met de hele organisatie of met een groep gebruikers. Weer een manier om niet alleen jezelf, maar ook je collega’s blij te maken.

Verbinding verbroken, data niet kwijt

Soms gebeurd het dat je je verbinding kwijtraakt of te lang niks gedaan hebt. Was je toch bezig met het intikken van een tekst, dan blijft deze bewaard en kun je je sessie opnieuw activeren en de tekst weer terug plakken in het document.

Meer weten?

Natuurlijk is er nog veel meer nieuws in de Salesforce Winter ’19 Release. Onze consultants bekijken graag welke mogelijkheden dit biedt om de dagelijkse werkzaamheden verder te ondersteunen. Neem dus gerust contact met ons op.

 

Max Verbong

Max Verbong

Social Business Consultant

Max Verbong is als social business consultant betrokken als onderdeel van uw organisatie. Hij leeft zich in en denkt in mogelijkheden. Max is sinds 2002 betrokken bij Acuity als aandeelhouder en heeft door de jaren heen vanuit diverse rollen de klant centraal gesteld en de best mogelijke service geleverd als consultant en project manager. Sinds 2012 deelt Max zijn kennis over social business binnen de business consultancy tak Acuity xpt. Max leert graag nieuwe mensen en organisaties kennen, maar heeft daarnaast ook nog tijd voor andere passies zoals auto's en motoren, concerten bezoeken en basgitaar spelen. Verder houdt hij van lekker eten, lezen en muziek. Max is getrouwd met Mariëlle en heeft een zoontje Jesse.

Background:
- Social Business
- Business Consultancy
- GDPR (AVG)
- Inspireren
- Spreker
- Programmamanagement
- Advisering
- Ondernemerschap
- Crowdsourcing
- Prince2
- Scrum Master

Contact met Max m.verbong@acuity.nl Tel: +31 (0)73-8519861

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert!

Stel uw vraag

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog