BlogPostDetailsPortlet

Actions
Loading...
Je wilt tijd winnen! Zal ik je (een) Hint geven?

Je wilt tijd winnen! Zal ik je (een) Hint geven?

We zijn gedurende een dag allemaal vele uren op zoek naar data. Dit om de bedrijven en contacten in ons CRM-systeem aan te vullen met relevante informatie. Vinden doe je dikwijls (te) veel en dan moet je dit nog allemaal knippen en plakken in je CRM-toepassing.

Hint gaat voor je op zoek

Wat als er nu een tool zou bestaan die dit allemaal een stuk efficiënter maakt? Daar valt dan toch veel tijd mee te winnen! Jazeker, voor SugarCRM hebben we sinds ruim een jaar Hint, een relatie intelligentie oplossing als-een-service. Gebaseerd op enkel een naam en een emailadres gaat Hint voor je op zoek naar meer informatie over je account, lead of contact. Ook geeft die je de mogelijkheid om deze data te importeren met een enkele klik.

Verrijkte database

Goed om te weten is dat de externe data wordt opgezocht via een verrijkte database van een derde partij. Dit geeft je de garantie dat de zoekfunctie snel, relevant en veilig is. Verder zoekt Hint ook in je eigen Sugar activiteitenlog en laat het je de vijftig meest recente records zien. De nieuwssectie bevat dan weer informatie van externe persberichten.

Zien is geloven

Voor bedrijven en contacten uit de V.S. is de data natuurlijk het meest volledig. Mijn eigen ervaring met Hint gebiedt me echter te zeggen dat ook voor Nederland en België deze tool een meerwaarde heeft. Het helpt sneller data te verzamelen en bijkomende inzichten te ontdekken. Ik begrijp dat je nu denkt “zien is geloven” en daarom nodig ik je uit mij te contacteren. Ik kan je via een demo omgeving zelf laten ontdekken wat Hint voor jou kan betekenen. Ik zie graag een verzoekje van je tegemoet!

Patrick Palmans

Patrick Palmans

Business Development Manager

Patrick Palmans is een bruggenbouwer. Gedurende zijn hele loopbaan heeft hij steeds met veel passie mensen en bedrijven met elkaar verbonden. Doorheen de vele jaren heeft hij een groot netwerk opgebouwd wat hij graag deelt met u.

Patrick is getrouwd met Patricia, heeft 2 zonen en is de trotse opa van prachtige kleinzoon. Naast toeren met de motor, gaat hij ook graag wandelen en fietsen. En tijdens al deze bezigheden trekt hij ook graag mooie foto’s.

Contact met Patrick p.palmans@acuity.nl Tel: +31 (0)73-8519800

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert!

Stel uw vraag

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog