Wij zijn Acuity crm

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Wij zijn Acuity crm, totaalleverancier van Best of Breed CRM software en hieraan gerelateerde diensten. We hebben bewust gekozen voor een partnership met SugarCRM. De SugarCRM software sluit heel goed aan bij de gestelde eisen, wensen en verwachtingen van moderne klantgerichte organisaties. SugarCRM ontwikkelt hiervoor uitstekende software en heeft bovendien een toekomstbestendige CRM roadmap uitgestippeld. Hierdoor is voor onze klanten een succesvolle toekomst verzekerd op het vlak van CRM.

Medeverantwoordelijk voor succes
Naast de keuze van de CRM software wordt het uiteindelijke en gewenste succes bepaald door de samenwerking tussen de opdrachtgever en de implementatiepartner. Acuity is een betrokken implementatiepartner en voelt zich medeverantwoordelijk voor de resultaten van de CRM programma’s. Het succes van onze klanten is ons succes. Deze programma's worden altijd in goede samenwerking met onze klanten ontwikkeld en geïmplementeerd.

Diepgaande kennis, oprechte interesse en bewezen methoden
Diepgaande kennis van, en oprechte interesse in de wereld van de klant, dat vinden wij belangrijk. Met onze bewezen methoden en ons team van ervaren professionals maken wij het verschil. Het verschil waar onze klanten elke dag profijt van hebben. En daar doen we het voor!

Onze aanpak

CRM Strategie

Het creëren van een CRM strategie met een duidelijke richting en heldere doelen op het gebied van klantrelaties, is onontbeerlijk. Het ondersteunt het maken van de juiste keuze voor een CRM oplossing die past bij jouw organisatie. Een goede strategie helpt ook om CRM in de organisatie te introduceren en het gebruik ervan op een juiste manier plaats te laten vinden.

Lees meer

CRM Oplossing

Een goede CRM oplossing helpt je bij het onderhouden van alle klantrelaties. Acuity crm werkt met SugarCRM. De uitgebreide functionaliteit van Sugar zorgt voor optimale stroomlijning en analyse van klantdata. Je kunt doelgroepgericht met jouw klanten communiceren en tevens de aanwezige data interpreteren voor verkoopkansen en procesoptimalisatie.

Lees meer

CRM Training

De CRM training van Acuity crm is praktisch en sluit goed aan op het dagelijks werk binnen jouw organisatie. Er zijn standaard trainingen beschikbaar om de medewerkers wegwijs te maken binnen SugarCRM. Diepgaande training op maat voor specifieke CRM kennis behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees meer

CRM Adoptie

Een investering in CRM rendeert optimaal als medewerkers bereid zijn om er mee te gaan werken. Wij helpen je bij het creëren van intern draagvlak. Tevens ontwikkelen wij een duidelijk en aansprekend communicatieplan dat zorgt voor een goede adoptie en de juiste ingebruikname van CRM binnen jouw organisatie.

Lees meer

Acuity - Afbeeldingen

Actions
Loading...

Onze klanten

HomepageProfilesPortlet

Actions
Loading...

Onze mensen

Mensen staan centraal bij Acuity. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers in combinatie met onze focus op specialistische dienstverlening.

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

CRM Whitepaper

Wilt u de CRM whitepaper over customer journey downloaden?
klik dan op onderstaande button.

Download

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

Acuity events small

Actions
Loading...

Events

  • Geen resultaten
Alle events