Metadata and Analytics

Actions
Loading...
MijnAccountantsPortal weet kwartaalomzet ruim te verdubbelen
  • Not Featured
  • CN=Jenny van Rees,o=Acuity
  • CN=Jenny van Rees,o=Acuity

MijnAccountantsPortal weet kwartaalomzet ruim te verdubbelen

Actions
Loading...

MijnAccountantsPortal weet kwartaalomzet ruim te verdubbelen

  • 20 april 2017
  • Algemeen
  • CN=Jenny van Rees,o=Acuity

MijnAccountantsPortal, zusterorganisatie van Acuity heeft een bijzonder goed eerste kwartaal gedraaid. De omzet ten opzichte van het eerste kwartaal van het boekjaar 2016 is ruim verdubbeld. 

MijnAccountantsPortal profiteert van de toenemende belangstelling in portaaloplossing. Enerzijds omdat door het wetsvoorstel 'elektronisch deponeren jaarrekening' er een einde is gekomen aan het papieren tijdperk. Anderzijds omdat kantoren pro actief hun werkprocessen verder willen digitaliseren. Daarnaast is MijnAccountantsPortal een veilige haven gebleken voor kantoren welke, vanwege prijs- en kwaliteitsredenen, van portaalleverancier zijn overgestapt. Deze positieve dynamiek heeft ertoe geleid dat de doelstellingen voor 2017 naar boven zijn bijgesteld. De kwaliteit van de dienstverlening staat voorop en op basis hiervan wil MijnAccountantsPortal binnen afzienbare tijd het aantal aangesloten kantoren gaan verdubbelen.      

"De ontwikkeling welke MijnAccountantsPortal nu doormaakt geeft vertrouwen in de toekomst" aldus Aart Nijkamp, Algemeen Directeur van Acuity. "We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om binnen de branche onze producten en diensten te laten aansluiten op de eisen en wensen van vooruitstrevende en innovatieve  kantoren. Gezien de toename in de belangstelling en de hieruit voortvloeiende omzetgroei mogen we voorzichtig concluderen dat deze positie er- en herkend wordt door de branche. Wij hebben op actieve en positieve wijze het nut van samenwerken binnen kantoren en deze branche ge├»ntroduceerd. Deze visie is inmiddels door vele leveranciers overgenomen en hierdoor is er ook hernieuwde belangstelling in portaaloplossingen ontstaan. Dat samenwerken en portalen nu breed wordt gepromoot is vanzelfsprekend erg goed voor ons omdat wij juist op dit vlak de expert zijn" vervolgt Aart Nijkamp. " We zullen hard blijven werken om de klanten optimaal te bedienen en zullen de producten en diensten verder ontwikkelen met het doel om onze klanten te blijven verrassen en de voorsprong op de concurrentie te vergroten".

De directie van Acuity verwacht dat de ingezette ontwikkeling zich zal voortzetten en vertrouwd erop dat MijnAccountantsPortal in boekjaar 2017 alle mogelijke records zal gaan breken. Het streven naar een kwalitatieve en kwantitatieve markt leidende positie krijgt nu daadwerkelijk vorm.

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert

Stel uw vraag

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog