Metadata and Analytics

Actions
Loading...
Acuity breidt website uit met Accountancygedeelte
  • Not Featured
  • CN=Jenny van Rees,o=Acuity
  • CN=Jenny van Rees,o=Acuity

Acuity breidt website uit met Accountancygedeelte

Actions
Loading...

Acuity breidt website uit met Accountancygedeelte

  • 3 mei 2017
  • Algemeen
  • CN=Jenny van Rees,o=Acuity

Acuity, de ICT dienstverlener uit 's-Hertogenbosch, heeft de bedrijfswebsite uitgebreid met een speciaal gedeelte voor de accountancybranche. De lancering van deze aanvulling heeft op vrijdag 21 April jl. plaatsgevonden.

Sinds de overname van MijnAccountantsPortal in 2014 is Acuity actief  binnen de Nederlandse Accountancy industrie. Acuity heeft in de afgelopen jaren de producten en diensten van MijnAccountantsPortal verder ontwikkeld en heeft daarnaast een aantal aanvullende branchespecifieke oplossingen gelanceerd. Alle oplossingen aangeboden door Acuity zijn ontwikkeld met het doel om accountants effectiever te laten werken en samenwerken. Acuity ziet accountantskantoren als pure kennisorganisaties waar veel talent, kennis en kunde beschikbaar is. Het optimaal benutten hiervan resulteert in innovatieve kantoren met een optimale dienstverlening richting cliĆ«nten van betreffende kantoren.     

Acuity vond het hoog tijd dat het portfolio, speciaal ontwikkeld voor betreffende industrie, op een plek op het web zichtbaar zou worden. Dit zodat de accountant binnen de juiste context kennis kan maken met Acuity en de door Acuity ontwikkkelde oplossingen. "We waren dit aan onze stand verplicht" legt Arnold Boersma, product manager, uit. " MijnAccountantsPortal en Acuity zijn inmiddels bekende namen binnen de Accountancy. De door ons ontwikkelde innovatieve producten en diensten worden door vele kantoren omarmt en ons marktaandeel groeit. We willen met de industrie samen de toekomst bepalen. Onze ambitie is groot en daarom moeten we zorgen dat potentiƫle klanten op een positieve manier in contact komen met onze organisatie en meer willen weten van wat wij te bieden hebben. Wij zijn niet van de agressieve push strategie en daarom is het zo van belang dat de kantoren de kans krijgen om ons op en veilige manier te leren kennen. Een vrijblijvend bezoek aan onze nieuwe website is een eerste kennismaking welke op basis van goede content zal moeten leiden tot serieuze interesse. Vanzelfsprekend stellen we hierbij de accountant en de kantoren centraal". Vervolgd Arnold Boersma. "De accountmanagers en marketeers van Acuity hebben hard gewerkt om tot dit resultaat te komen en zullen er alles aan doen om deze site actueel te houden. We zijn benieuwd naar de reacties vanuit de branche"

De vernieuwde website van Acuity is mede tot stand gekomen door bijdrage van partners zoals IBM, SugarCRM, Magic Software en MijnAccountantsPortal.             

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert

Stel uw vraag

Viewer voor webcontent (JSR 286)

Actions
Loading...

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog