ProfileDetailsPortlet

Actions
Loading...

Bram Keijers

Technisch Consultant

 • Specialiteiten

  • Applicatie koppelingen en integratie
  • Web development en -services
  • Databases
  • Ontwerp
  • Advies

 • Persoonlijk

   Bram houdt zich binnen Acuity voornamelijk bezig met het opzetten van applicatie koppelingen en integraties met behulp van het integratieplatform Magic xpi. De passie voor  integratie komt voort uit de master Computer Science & Engineering, welke hij in februari 2014 afgerond heeft. Door zich te verdiepen in Big Data en bijbehorende technologieën als machine learning en data mining heeft hij het juiste gereedschap in huis om integratieprojecten succesvol te laten verlopen.

  Verder zorgt Bram in zijn rol als front- en backend developer binnen SugarCRM ervoor dat het 360 graden klantbeeld up-to-date blijft. Voorbeelden hiervan zijn het integreren van BI rapportages of financiële overzichten binnen de applicatie. Verder is hij ook verantwoordelijk voor het automatiseren van processen binnen SugarCRM, denk aan automatische taak generatie of  het genereren van geavanceerde rapportages.

  Deze twee hoofdtaken zorgen ervoor dat Bram zich flexibel in het applicatielandschap op kan stellen, het totaaloverzicht kan behouden, en zo de juiste keuzes kan maken met en voor de klant.

  In zijn vrije tijd is Bram als drummer actief in verschillende bands. Daarnaast werkt Bram graag in de moestuin  waar hij samen met zijn vriendin een ode brengt aan de vergeten groente. Ook het indammen van de ontsnappingspogingen van de Vlaamse reuzenzusjes Plien & Bianca staat hoog op de agenda. Een hernieuwde passie van Bram is koken, dit doet hij met hulp van de kookboeken van Jamie Oliver en de doe-het-zelf maaltijdboxen van Marley Spoon.

Vraag het een expert

Actions
Loading...

Vraag het een expert

Twijfel over de juiste oplossing, technische problemen of andere vragen? Vraag het een expert

Stel uw vraag

BlogPostBlockPortlet

Actions
Loading...
blog