SugarCRM voor marketing

Succesvolle marketing en structuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Structuur is belangrijk bij het identificeren, beheren en benaderen van je doelgroep. SugarCRM faciliteert een platform waarin structuur jou helpt bij het beheren van contacten, het ontwerpen van campagnes en het realiseren van succes.

Stop versnippering, start met SugarCRM
Veelal worden marketingactiviteiten gecoördineerd in Excel bestanden of middels op maat gemaakte software. Echter, deze hebben een groot nadeel; er is geen centraal punt waar informatie beheerd en gedeeld kan worden. Daarnaast is het doorgaans niet mogelijk om marketinginformatie en -activiteiten aan elkaar te koppelen. Dit terwijl centralisatie en deelbaarheid juíst bijdraagt aan het creëren van toegevoegde waarde binnen de marketing-, sales en serviceafdeling.

 

SugarCRM marketing 550x456
game changer afbeelding 550x270

SugarCRM biedt totale integratie en automatisering van marketinginformatie en -activiteiten. Schone adressenbestanden zijn niet langer een utopie. De mogelijkheid om contacten en e-mail templates te selecteren maakt de uitvoering van jouw marketingcampagne efficiënter en effectiever.

Knowledge is Power
Informatie over huidige en toekomstige campagnes, interessegebieden en respons van klanten zijn deelbaar met andere afdelingen. De uitgebreide rapportagemogelijkheden in SugarCRM stellen de sales- en serviceafdelingen volledig op de hoogte waardoor zij hun klanten nog beter kunnen bedienen. De integratie tussen andere afdelingen en programma's bieden bovendien interessante inzichten. Door inzichten in de vraag en interesses van (potentiële) klanten kunnen marketingactiviteiten beter worden afgestemd op de desbetreffende doelgroep.

Slimme integratie met andere systemen
Acuity heeft als partner van SugarCRM diverse koppelingen tot stand gebracht met gangbare systemen. Zo maakt een integratie met MailChimp het mogelijk om direct nieuwsbrieven te sturen vanuit Sugar. Deze koppelingen zorgen voor geautomatiseerde en geïntegreerde processen. Bovendien brengt dit efficiëntie en dataverrijking binnen handbereik. Daarnaast kan Acuity SugarCRM koppelen aan jouw huidige systemen. 

Eenvoud is goud
Bij SugarCRM staat gebruikersgemak centraal. Werken met SugarCRM is eenvoudig en intuïtief. Wij begrijpen dat informatie voor een goed geoutilleerde marketeer altijd en overal beschikbaar moet zijn. Daarom is SugarCRM, zowel on- als offline, beschikbaar op mobiele devices.

sugarcrm marketing 3 535x335