SugarCRM informatie voor ICT'ers

Voordat wordt besloten om over te gaan op nieuwe software, moet een weloverwogen beslissing worden genomen. Deze beslissing is niet eenvoudig, gezien het feit dat er met veel zaken rekening moet worden gehouden. Zo moet het nieuwe systeem passen binnen de ICT-filosofie en infrastructuur van de organisatie, eenvoudig te integreren zijn met andere systemen en betaalbaar zijn. Bovendien moet het systeem gebruiksvriendelijk zijn, zodat medewerkers er, nu en in de toekomst, met plezier mee werken. Hieronder zijn een aantal ICT-gerelateerde features rondom SugarCRM opgenoemd.

keuzes maken 550x190
sugarcrm ict 535x300
  • Door Gartner genoemd als 'visionair' binnen het CRM Quadrant 2016
  • Open software, makkelijk te koppelen aan andere software van o.a. IBM, Microsoft, SAP en Oracle
  • Hosting in de Cloud, On Premise of in hybridevorm. Eenvoudig overstappen naar een andere hostingomgeving of SugarCRM editie
  • Relatief lage Cost-of-Ownership en transparante prijzen
  • Mobiele beschikbaarheid zowel on- als offline
  • Flexibele keuze in Operating Systems (e.g. Windows, Linux) en databases (e.g. MySQL, MS SQL, Oracle, DB2)
  • State-of-Art functionaliteiten voor zowel de marketing-, sales- en serviceafdelingen
  • Gebruiksvriendelijk voor zowel admins als eindgebruikers

Integratie
Het tijdperk waarin één organisatie de beste software levert op alle vlakken is voorbij. Integratie van systemen staat steeds hoger op de agenda van organisaties. Er is behoefte om informatie, afkomsting uit verschillende systemen en technologieën, te integreren in één CRM-systeem. Dit maakt het mogelijk om om beschikbare data efficiënt en effectief te gebruiken. Door dataverrijking worden unieke inzichten verkregen en wordt een strategisch concurrentievoordeel opgebouwd. Acuity maakt gebruik van Magic xpi voor het koppelen en integreren van software oplossingen.

sugarcrm ict 535x240
sugarcrm ict 4 535x310

Magic xpi
Magic xpi Integration Platform biedt een volledig grafisch, codevrije en metadata gedreven aanpak voor het integreren van systemen binnen SugarCRM. Magic xpi werkt platform- en databaseonafhankelijk en er is een groot aantal standaard en/of branche specifieke applicatieconnectoren beschikbaar. Hierdoor is geen complexe middelware meer nodig. Bovendien kunnen gebruikers met behulp van de zogenaamde SDK Connector Builder in korte tijd zelf connectoren ontwikkelen. Magic xpi is een product van Magic Software. Magic Software – NASDAQ-genoteerd - voorziet klanten over de hele wereld van slimme applicatie- en integratieplatforms voor business software. Magic kan bogen op dertig jaar ervaring en miljoenen installaties over de hele wereld. Magic xpi heeft strategische samenwerkingen met vooraanstaande IT-bedrijven.