Accountancy

Binnen de Nederlandse accountancybranche is technologie een van de belangrijkste drijvers van innovatie. Technologie maakt mogelijk dat accountants steeds effectiever kunnen gaan werken. De accountancybranche heeft naast technologie ook mensen nodig die durven te innoveren en veranderen. Met de overname van AC Portal B.V. hebben wij invulling gegeven aan ons strategisch doel om een positie op de Nederlandse accountancymarkt te verwerven. Acuity levert sindsdien een actieve bijdrage aan de toekomst van innovatie-gedreven accountantskantoren. Dit doen wij door het ontwikkelen en implementeren van toekomstgerichte oplossingen. Ons team bestaat uit zowel mensen uit de accountancypraktijk, als ervaren en innovatieve consultants die een frisse blik op de accountancybranche hebben. Ons ICT-team zorgt dagelijks voor het leveren van branchegerelateerde oplossingen.

Effectief samenwerken
Al onze oplossingen zijn toegespitst op de moderne accountancypraktijk en gericht op effectief samenwerken. Samenwerking is essentieel voor innovatie. Als eenling innoveer je niet; een goed innovatieproces voer je samen uit. De combinatie van nieuwe technologieën en actieve samenwerking zal kantoren een groei-impuls geven. De maximale potentie van een kantoor en zijn netwerk wordt zodoende dagelijks benut om daadwerkelijk toegevoegde waarde aan klanten te leveren.

Dale Meare Accountancy: Practice what you preach
Uitgaande van de “practice what you preach" gedachte hebben wij ons eigen virtuele accountantskantoor opgericht. Het 'Dale Meare' accountantskantoor werkt met MijnAccountantsPortal en alle andere best of breed producten van Acuity. Dale Meare maakt inzichtelijk hoe het eigen processen, klantcommunicatie en applicaties laat samenkomen in MijnAccountantsPortal. Deze virtuele omgeving wordt door zowel onze partners als door onszelf gebruikt om de mogelijkheden van de producten en diensten van Acuity te demonstreren.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op.

Betrokken bij dit product

Nieuws en blogs