Nieuwe koppelingen in MijnAccountantsPortal versie 9.1

Nieuws
27 Feb 2019
Arnold Boersma
thumbnail nieuws map 9.1 350x250

Onlangs heeft MijnAccountantsPortal een succesvolle update gehad naar versie 9.1. Deze update heeft twee nieuwe koppelingen voortgebracht. Eerst is er de koppeling met Tess; Acuity's nieuwe relatiebeheersysteem voor accountancy. Dankzij deze koppeling kunnen er CRM-gegevens vanuit Salesforce worden getoond in MijnAccountantsPortal. Tess is gebaseerd op het platform van Salesforce. Vanuit Tess kunnen ook de klanten, klantgebruikers en medewerkers aangemaakt en onderhouden worden middels de gebruikersbeheerkoppeling.

 

 

 

De tweede koppeling is met AFAS. Er was al een koppeling met AFAS, maar deze is nu rechtstreeks ondergebracht in MijnAccountantsPortal. Er kunnen vanuit AFAS aangifte IB en VPB's ter accordering worden aangeboden in MijnAccountantsPortal. De klant kan deze goed- of afkeuren, waarna die status teruggekoppeld wordt naar AFAS. CRM-gegevens en dossieritems worden ook vanuit AFAS in MijnAccountantsPortal getoond. Ook is er een koppeling met het gebruikersbeheer.

Hiermee heeft MijnAccountantsPortal alweer haar eerste mooie update van het jaar gekregen. Heb je verdere vragen over MijnAccountantsPortal of Tess? Neem dan gerust contact met ons op.