MijnAccountantsPortal geüpdatet naar versie 8.4

Nieuws
20 Dec 2018
Arnold Boersma
thumbnail nieuws mijnaccountantsportal 350x250

Vandaag is MijnAccountantsPortal succesvol geüpdatet naar versie 8.4. Deze release stond in het teken van uitbreiding en optimalisering van koppelingen. Zo is de Twinfield koppeling toegevoegd voor het kunnen accorderen van de BTW- en ICP-aangifte. Na accordering door de klant worden de aangiftes direct doorgezet naar de Digipoort/Belastingdienst.

Daarnaast zijn er in de koppeling met IBM Connections voor de dossiermodule en activiteitenmodule mooie nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Vanwege de AVG-wetgeving (niet mailen maar delen) en gewoon uit efficiency oogpunt zien we dat veel van onze klanten hier steeds meer gebruik van maken.

 

 

Wanneer klanten via de dossier upload functie bestanden aanleveren aan het accountantskantoor, krijgt de relatiebeheerder daar nu een bericht van. Zo ziet de relatiebeheerder direct wie, wanneer en welke documenten zijn aangeleverd en kunnen de werkzaamheden voor de klant verder gaan.

Ook worden er nu automatisch nieuwe klantomgevingen (communities) met standaarddossierindeling aangemaakt, als er een nieuwe klant op de portal is aangemaakt. Een medewerker kan vanuit de portal nu ook met één klik naar het gekoppelde klantdossier in IBM Connections. Wel zo efficiënt!

Kortom, weer een mooie release waarmee nieuwe mogelijkheden aan ons samenwerkingsplatform zijn toegevoegd! Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden van MijnAccountantsPortal, neem dan gerust contact met ons op.