Eerste Tess Denktank een groot succes

Nieuws
25 Nov 2019
Ellen van Hattem
tess denktank middag nieuwsbericht 350x250

Op donderdag 21 november heeft de eerste Tess denktank plaatsgevonden op het kantoor van Acuity in ’s-Hertogenbosch. Het doel van de denktank is om samen met accountantskantoren na te denken en te filosoferen over nieuwe mogelijkheden van en voor Tess, de nieuwe standaard in relatiebeheer. Bij deze eerste denktanksessie waren zowel accountantskantoren aanwezig die Tess al gebruiken als kantoren die overwegen om met Tess te gaan werken.

We zijn gestart met een korte introductie en de visie van Acuity op Tess. Vervolgens hebben we uitgebreid met elkaar gespard over de knelpunten binnen de kantoren, hun wensen en suggesties voor mogelijke verbeteringen. De uitkomst van de denktanksessie was erg positief. Acuity heeft een mooi aantal nieuwe ideeën en interessante mogelijkheden verzameld. Deze willen we graag in de komende maanden gaan doorvoeren met het doel om Tess nog beter en aantrekkelijker te maken.

Wil je weten welke nieuwe functionaliteiten binnenkort beschikbaar komen? Heb je interesse om mee te denken en een steentje bij te dragen aan de productontwikkeling van Tess? Meld je dan aan voor de volgende denktank. Deze is op donderdag 5 maart 2020! Inschrijven daarvoor is al mogelijk. Stuur in dat geval een mail naar n.vink@acuity.nl, dan staat je aanwezigheid genoteerd. Tot slot willen we alle deelnemers aan de eerste Tess Denktank hartelijk danken voor jullie openhartigheid, mooie gesprekken, goede ideeën en enthousiasme.