MijnUploadService

Vanaf 2017 is het verplicht om publicatiestukken digitaal (SBR) aan te leveren via de Digipoort in XBRL aan de Kamer van Koophandel. Om KvK-publicatiestukken zo efficiënt mogelijk en digitaal aan te kunnen leveren aan de KvK en banken (BIV), biedt Acuity het product MijnUploadService.

Publicatiestukken en kredietrapportages doorzetten in XBRL en PDF
Vanuit CaseWare Financials SBR kunnen KvK-Publicatiestukken en SBR-Kredietrapportages worden opgesteld en doorgezet (in PDF en XBRL) naar MijnUploadService. De stukken en rapportages worden door het product direct doorgestuurd naar de Digipoort (KvK) of BIV (Banken). MijnUploadService wordt hierbij dus ingezet als 'transportmechanisme'.

mijnuploadservice 550x270
mijnuploadservice 2 550x290

Managementinformatie over de status van de aanlevering
Binnen MijnUploadService is managementinformatie beschikbaar voor kantoormedewerkers. Deze heeft statusinformatie over de aanlevering van de KvK-Publicatiestukken of de Kredietrapportages. Hierdoor wordt het aanleverproces uiterst efficiënt afgehandeld en is er blijvend grip op de processen.

Gebruikersvriendelijk en efficiënt
In onderstaande productvideo laten wij de gebruiksvriendelijkheid en de efficiëntie van MijnUploadService zien. Benieuwd wat MijnUploadService kan betekenen binnen jouw kantoor?