CRM training

Wanneer je met een nieuwe applicatie te maken krijgt, wil je deze snel kunnen inzetten om je dagelijks werk effectiever, efficiƫnter en plezieriger uit te kunnen voeren. Hiervoor is het van belang dat wij begrijpen hoe jouw werkprocessen er uitzien en hoe we deze processen kunnen verbeteren met behulp van software.

Hoe doen we dat?
Gedurende de projectimplementatie wordt de applicatie zorgvuldig ingericht op basis van jullie wensen. Jullie wensen en de beoogde werkwijze vormen de basis voor de eindgebruikerstrainingen die Acuity verzorgt. Een alternatief is om een aantal sleutelspelers vanuit jouw organisatie op te leiden tot trainer en/of functioneel beheerder. Zodoende heb je, binnen jouw organisatie, altijd een aanspreekpunt voor dergelijke zaken die huidige en nieuwe gebruikers kan trainen.

crm training 550x360
crm training 2 535x140

Onderdeel van adoptie
Trainingen staan niet op zichzelf. Deze zijn onderdeel van een breder adoptieproces. Het doel van dit adoptieproces is om mensen met plezier effectiever en efficiƫnter te laten (samen)werken. Lees meer over ons adoptieproces of neem contact met ons op voor meer informatie.