Je wilt tijd winnen! Zal ik je (een) Hint geven?

Blog
04 Dec 2018
blog patrick hint 350x250

We zijn gedurende een dag allemaal vele uren op zoek naar data. Dit om de bedrijven en contacten in ons CRM-systeem aan te vullen met relevante informatie. Vinden doe je dikwijls (te) veel en dan moet je dit nog allemaal knippen en plakken in je CRM-toepassing.

Wat als er nu een tool zou bestaan die dit allemaal een stuk efficiënter maakt? Daar valt dan toch veel tijd mee te winnen! Jazeker, voor SugarCRM hebben we sinds ruim een jaar Hint, een relatie intelligentie oplossing als-een-service. Gebaseerd op enkel de naam en een emailadres gaat Hint voor je op zoek naar meer informatie over je account, lead of contact. Ook geeft die je de mogelijkheid om deze data te importeren met een enkele klik.

 

 

Goed om te weten is dat de externe data wordt opgezocht via een verrijkte database van een derde partij. Dit geeft je de garantie dat de zoekfunctie snel, relevant en veilig is. Verder zoekt Hint ook in je eigen Sugar activiteitenlog en laat het je de vijftig meest recente records zien. De nieuws sectie bevat dan weer informatie van externe persberichten.

Voor bedrijven en contacten uit de V.S. is de data natuurlijk het meest volledig. Mijn eigen ervaring met Hint gebiedt me echter te zeggen dat ook voor Nederland en België deze tool een meerwaarde heeft. Het helpt sneller data te verzamelen en bijkomende inzichten te ontdekken. Ik begrijp dat je nu denkt “zien is geloven” en daarom nodig ik je uit mij te contacteren. Ik kan je via een demo omgeving zelf laten ontdekken wat Hint voor jou kan betekenen. Ik zie graag een verzoekje van je tegemoet!

-- Dit blog is geschreven door Patrick Palmans --